Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrKapocs

    őstag

    válasz Karavik #19583 üzenetére

    Hát, szerintem már a 8 GB RAM egy telefonban kicsit beteg dolog, legalábbis jelenleg. Az új laptopomban van ennyi. A 256 GB ROM szintén hasonló eset. Laptopomban 128 GB SSD + 1 TB HDD van. (SSD-ből 65 GB szabad, HDD szinte üres. Féltem, hogy évek alatt kevés lesz a 256 GB SSD egy HDD nélkül. Kár volt, elég lett volna bőven.) Tegyük hozzá, én nem őrzök és tárolok minden butaságot, a filmeket megnézem és törlöm is, nem játszok, nem fotózom a fű növekedését naponta, stb. A 16 GB-os mi2s-en nekem 5 GB jelenleg is szabad. Hm, nem is értem mi ez a sok hülyeség rajta, lassan törölni kellene róla a felesleges dolgokat. Azt hiszem, hogy nekem a 8 GB RAM elég is lenne, nálam minden futhatna egyenesen a RAM-ból, külön tárhely nem is kell. :D

    5,99", mint kompakt méret: Ez szerintem minden, csak nem kompakt, 16 cm. Ez konkrétan szerintem már egy táblagép. Hová teszed nyáron, külön táskát hordasz neki? Akárhogy is nézzük, ez már egy színes vágódeszka, amit magaddal hordasz. Értem én, hogy tartalom fogyasztás meg minden, de akkor is. Tudod, ez kicsit olyan mint a nagy bőrönd és az utazás esete... Szerintem ne a P10 145,3 mm-es méretét vedd alapul (ez már egy kompromisszumos méret), hanem az mi2s 126 mm-es méretét. Ha mindig fél-egy centiket tolerál az ember, végül eljut a péklapát méretig.

    "nagyobb kijelzőnek még jobban örültél volna": Olcsón megszámítom neked a 82 cm-es Samsung tévém, szerintem még a kompakt méret felső határán mozog. Annyi, hogy gumipókkal odafogadod a hátadra. Igaz, csak FullHD... 82 cm-hez borszató, botrány. 5,99"-hoz simán kell az FHD+. Vicc az egész, már elnézést érte. Megetetett a marketing gépezet, nem?

Új hozzászólás Aktív témák