Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fejvadi

    nagyúr

    válasz Ájvé #13420 üzenetére

    Nem arról volt a szó, hogy az Mi3 rossz, hiszen ezt használom és tudom, hogy mennyire jó.
    Akkor részletezem, hogy mennyire értettél félre.
    - Én is látom a kijelzőt és ha jól emlékszem a 441 nit magáért beszél, nem kell róla meggyőzni, hogy jó, mert naponta látom és egy szóval sem mondtam, hogy rossz. Mindösszesen csak annyit, hogy az Mi4i-nek más technológiával készült és a leírásában azt állítják, hogy ennek köszönhetően még jobban látható a napfényben.
    - Akkor szárazon írom az én szemszögemből már a továbbiakat.
    1. Legkevésbé sem érdekel mennyire jó se az Mi3, se az Mi4i kamerája, mert nagyon ritkán használom és ha nem lenne benne sem hiányozna.
    2. Soha nem teszek fel AnTuTu-t, mert pont annyira érdekel, hogy az én szokásaimnak elég gyors legyen és csak arra válaszoltam, hogy akkora különbség nincs, hogy az Mi3 verje a mellét az Mi4i-vel szemben.
    3. Nem hat meg, hogy melyik hány szálon fut és szálanként mekkora a teljesítmény, mert nekem nem olyan dolgokra kell, amihez ne lenne elég egy kicsivel gyengébb is. Van nekem Note 4G-m is amiben csak S400 van és érdekes módon se telepítésben, se böngészésben nem gyorsabb az Mi3. Mondok jobbat. A Note 4G már rég végez a heti frissítés telepítésével (Frissítőből file kiválasztással) mire az Mi3 max a 3/4-nél tart. A Wipe Cache MiRecoveryben a Note alatt 2 másodperc, Mi3 alatt lemegy a nap. MiRecoveryből update.zip heti frissítés telepítése alatt a gyenge S400-as 2 kört ver a bivalyerős S800-ra. Igen tudom a választ, használjak másik Recoveryt Mi3 alatt, mert a gyári ilyen. Nekem jó a gyári és nem akarom lecserélni, mert kitudom várni és a céljaimnak megfelel. Mindkettőn a gyári van és azon sajnos nem az Mi3 a nyertes, de nem is fontos. Megvan ennek az oka miért tud így teljesíteni a gyengébb, de ez nekem nem fontos, viszont a napi használat során, sehol nem nyit meg semmit előbb, inkább később az Mi3. Mindkettőben 2 Giga van, de amíg a Note-ban marad 1,3 Giga, addig az Mi3-ban csak 1 Giga és jóval gyorsabban is fogy. Nem teszek fel másik ROM-ot, mert ennyivel is elégedett vagyok és szeretem a MIUI-t a MIUIHU-t meg még jobban.
    4. Nem kell elhagynod azt, hogy az akku csak kicsit nagyobb, mert ehhez párosul az alacsonyabb órajel ami kevesebbet fogyaszt és így már azért megérdemel pár szót. Az én szokásaimnak megfelelően viszont sokkal többször a kisebb magok fognak dolgozni. Nekem biztosan jelentősen meghosszabbítja. Mivel nem a Tomi igényeink kell telefont választanom, hanem magamnak, mert én fogom használni, akkor mit vitázunk, hogy mennyire kell nekem erős?
    5. Na ez se befolyásolj az életem, hogy 32 vagy 64 bit, de talán akkor is fejlettebb az újabb és csak ezt írtam. Talán annyiban, hogy az akkor is támogatott lesz amikor az Mi3 már rég nem. Különben is mire bármelyiknek előnye vagy hátránya lenne a másikkal szemben, már valószínű 2x lecserélem mindkettőt. Igen tudom a választ, majd portolnak ROM-et, mert, hogy ez sosem fogja megkapni a MIUI-tól arra fogadni mernék. Még ezt a nyamvadt Lolli-t sem képesek, de engem ez sem zavar, mert jól megvagyok a KitKat-al is.
    6. Nem mondtam azt sem, hogy rosszal szól az Mi3 fülesen, mert nem érdekel, mint ahogy az sem fog, hogy mennyire lesz jó az Mi4i-ben. Azt meg végképp nem állítom, hogy egyáltalán jobb lesz, nem is érdekel. Csak annyi a fontos nekem, hogy tisztán jól halljanak és én is a másik felet.
    7. Kamera jobb az Mi4ben. Ezt sem tudom, a Tomi írta, hogy jobb, nekem meg nagyon megfelel az a kamerám amit a mobilok kamerái az én életemben biztosan nem fognak tudni. És ha nem okoz senkinek gondot, továbbra is szeretném fotózásra használni.
    8. Azt, hogy a Tomi ROM-ol csak arra írtam, hogy nem egyformák a szokásaink. Csak egy hobbi, se jobb, se rosszabb nem lesz tőle a szememben ettől egy ember, de még okosabb sem, max. ehhez jobba ért mint egy másik, aki meg másban jobb. Majd kinövi ő is, csak idő kérdése, mint ahogy én is és sokan mások is kinőttünk már belőle. De ha nem, mert egy életre szóló szerelem lesz a ROM csere, abban sem találok kivetni valót. Az viszont már felhúz, ha valakit azért cikiznek, mert nem akar minden retek ROM-ot feltenni és kísérletezgetni vele. Aztán azt mondják rá, ha nem csinálja, hogy fél, meg gyáva. Mindenki eltudja magától dönteni, hogy érdekli vagy sem.
    9. Az, hogy a MIUI-t te vagy bárki elárulja, az majd akkor fog engem érdekelni, ha a MIUI fizet érte, vagy is nincs rá esély. Neked ilyenek fordulnak meg a fejedben, hogy az árulásnak számít, ha nem MIUI van a telefonodon? Innen már csak egy lépés az iSheep rang. Nekem bevált a MIUI, ezért nem akarom lecserélni, ennyire egyszerű, nem kell belemagyarázni semmit.
    10. Pap aztán tuti nem lehetnék, de lehet a templomba se engednének be. Szóval nálad az papolásnak számít, ha én lemerem írni, hogy számomra fontos, hogy stabilan jól működjön a telefon és nagyobb előnyben részesítem, mint a sok szutyok ROM próbálgatását? Hol olvastad te azt ki a sorok közül, hogy az Mi3-ra azt írtam, hogy nem stabil vagy, hogy az Mi4i stabilabb. Csak annyit tudok, hogy az én Mi3-am baromi stabil és, hogy mennyire stabil az Mi4i, fogalmam sincs. Biztosan olvastam mennyit telefonálok havi szinten, nekem nem előnyös ha naponta random mód újraindul, megszakít, kifagy, nem hallanak vagy nem hallok, stb.
    11. Nem kell a 2 SIM sem, ettől még pozitívumnak vettem, mert kitudja, holnapután kellhet. Mindenesetre nem nevezem negatívumnak.
    12. Szerintem sem éri meg váltani, de leginkább azért nem, mert annyival drágább.

    Felhorkantok ezerrel olyanokat belemagyarázva amit nem is mondtam, de még csak nem is gondoltam. Szerintem az Mi3-t pont annyira szeretem mint te vagy bárki, de könnyen meglehet, hogy jobban. Egyszerűen megakarjátok győzni a másikat, hogy neki mi tetszhet, mi a jó neki, mit csináljon a telefonon. Akinek van egy Mi3 és tetszik neki az Mi4i és azMi3 mellé vagy helyette venne egy Mi4i-t az tényleg akkora szerencsétlenség lenne? Vállalom, mert én biztosan veszek és kipróbálom mennyire egy vacak az Mi3-hoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák