Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • apeelme

    addikt

    válasz fantnhu1 #1059 üzenetére

    Látom mindenhol csak az utolsó hsz-eket olvasod. Nem vagy elég körültekintő. Ugyanis itt is, és az említett XDA-s topicba is leírtam hogy bár volt 2 ilyen készülékem is, de mindkettő gyári hibás volt, így befejeztem mindennemű kapcsolatot vele.
    Az említett ROMnak látszó valamiről pedig meg van a véleményem. Aki nem akar magának problémát az NEM teszi fel...hemzseg a hibáktól!!! Ebből és a részletes kérdéseimre adott válaszaiból egyértelműen látszik egy hogy lelkes, nagyon amatőr, hozzá nemértő felhasználóról van szó, de semmiképpen sem egy "Fejlesztő Csapat"-ról, már csak azért sem mert egyedül van!
    Úgy publikálni valamit hogy ki sem próbálja??? :F
    példa:
    "- ThemeChooser and ThemeManager come from CyanogenMod, never used them in cooking ROM's before though, so I don't know if it works or not.." ford.: A ThemeChooser és ThemeManager alkalmazásokat CyanogenMod-ból szedtem ki, ezelőtt még sosem használtam főzött rom-okban, így nem tudom hogy működik-e vagy sem.. :Y
    Vagy:
    Azért nincs screenshot a romról mert még teszt fázisban van, meg most nincs nála a készülék mert a szüleinél felejtette Kanadában.
    Ezt mégis hogy gondolta?
    Szóval nem, nem próbáltam meg felrakni mert eszem ágában sincs, még ha lenne készülékem akkor sem!!!

    Root-al kapcsolatban kb. két hónapja publikáltam a leírást...a folyamat pedig már elég régóta ismert a hasonló SoC-al szerelt készülékeknél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák