Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KSparrow

    senior tag

    válasz amanoba #2446 üzenetére

    én már tisztítottam. ajánlom, hogy bontsd meg az egészet, minden darabra, és ami ne elekronika(a csengő hangszórót is ki, a flip műanyagot le, (mert ugye abban van a mikorofon) az előlapból a sínt is ki lehet venni, és ezeket, szóval előlap, gombsor, fém sín, hátlap, nyugodtan mosd ki folyékony szappannal, körömkefével a csap alatt. állítólag, ha a egy pár mm-t levágsz a rugóból, és úgy teszed össze, akkor erősebb lesz, mondjuk én nem piszkáltam, mert a csavarmenetek szétmentek mindkettőmön, és nekem azért rossz sajna.
    de amiben nincs elekronika, semmi, azt nyugodtan lehet így mosni, gyorsabb, mint alkoholos fülpiszkával. ahol meg maradt kosz résben, ott meg fa fogpiszkáló. újjá lehet varázsoklni a telókat.
    hozzám bármi új telefon kerül, azt azonnal bontom meg és mosom le, ezalól csak a 6680 a kivétel, de az vadi újként, gyári fóliával jött.. (jó, a 9110est se mostam ki, de az tiszta is volt). amúgy nem értem, hogy hogy lehet használni/eltenni úgy egy telefont, hogy tiszta dzsuva? egyrészt tényleg a baktériumok lelőhelye úgy, másrészt nem is túl gusztusos kézbe venni.
    a kimosás után a napon most 5 perc alatt kiszárad, vagy hajszárító. és jó a telefon. nekem volt, ami majdnem gyári tiszta lett.. :D a 6150-esem miaután lemostam, kiderült, hogy mattos.. :D

    Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! 808 PV /// Oneplus 8 Pro /// Mobilmementók

Új hozzászólás Aktív témák