Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shongi86

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy Linksys wag200g-s eszközzel lenne gondom, remélem valaki találkozott már hasonlóval, és tud nekem segiteni ebben. A helyzet a következő:
    A router-hez egy asztali szamitogép csatlakozik kábellel, es egy laptop wlan-on keresztül. A gond az, hogy a wlan kapcsolat egy idő után megszünik a laptop es a router között. Sőt a laptop által megtalált hálózatok listájából is eltünik az otthoni hálozat, amelyhez korábban csatlakozott.
    Egy router restart ( áramkábel kihúz / bedug ) megoldja a problémát. Az otthoni hálozat ismet ott lesz a látható hálózatok listájában, megy az automatikus csatlakozás, és a hiba nem jön elő újra. Egészen addig, amig újra huzamosabb ideig ( órakig ) ki nem kapcsolom a laptopot és a router-t is.
    A kérdésem tehát az lenne, hogy ez a jelenség a router hibája, vagy a laptop-é? Én inkább a router-re gyanakszom, máshol nincs ilyen probléma ugyenezzel a laptop-pal. Illetve keresgeltem a neten is ezzel kapcsoaltban, és találtam Linksys router-hez kapcsolodó hasonló problémákat, de választ eddig még sehol sem találtam.

    A segitséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák