Hirdetés

Aktív témák

  • sippet

    senior tag

    válasz smoli #49626 üzenetére

    egyrészt ez nem offolás, mert arról van szó, hogy a telefonos allshare programhoz hogy kell konfigurálni a televíziót. másrészt az hétszentség, hogy legalábbis a régebbi (értsd: 2011 előtti) tv modellek esetében igenis hogy kábellel kell rákötni a készüléket a routerre, hogy működjön a dlna megosztás. ez akkor is így van, ha a fejedet bucira vered a téglafalon. ettől független az, hogy a telefon és a tv között, ha már azonos hálózaton van a két eszköz (és itt már elegendő, hogy a telefon wifi-vel kapcsolódik), akkor tökéletesen működik a dlna.

    itt van a samsung hivatalos oldaláról letölthető user guide, idéznék belőle:

    Network: DLNA-compliant Samsung HDTVs have an Ethernet port on the rear panel. This port must be connected to a home network through a router or other network interface through a wired Ethernet connection. Your Samsung HDTV can only use a wired LAN connection to the network interface.

    However, your networked PC can share files to your Samsung TV through both wired and wireless connections to the network interface. It is recommended that you use at least an 802.11g wireless connection (54 Mb/s) to your networked PC for viewing photos and videos and listening to music.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák