Hirdetés

Aktív témák

  • killmix

    tag

    Nah srácok, segítség kéne.
    Délután nézegetem a Google Readeremet, olvasgatok, de amikor bemegyek az alkalmazásváltóba, hogy visszalépjek a readerbe, ( mert megnyitottam a linket ; tudom úgyis vissza lehet menni, hogy csak a vissza gombot nyomom, de vmiért nem így csináltam - mindegy) azt egyszercsak lefagy. Mondom szokott ilyen lenni a sz@r Samsungos bugos ICS ( gyári 4.0.3 ) alatt, tehát a nyomom a home gombot, semmi. Tapicskolom a kijelzőt, semmi. Na jólvan mondom kiveszem az akksit. Vissza teszem és NEM KAPCSOL be. Csak a Samsung Galaxy S II, GT-I9100 felirat látható, és nem is lép tovább. Gondoltam lehet hogy lemerült( mert 8-10%-on volt amikor lefagyott ) , rárakom töltőre. Na ittis agyf***t kaptam, mert még el sem indul a töltés jelzése, csak a szürke kör betöltőikon látszódik,( illetve a háttérben az akksi sziluettje) de az sem "forog".
    Próbálgattam megint az akksi kivevős módszert, töltőn is hagytam másfél-két órát, és nincs változás.
    Ha meg a Samsungos bekapcsolásnál lévő feliratnál kapcsolnám ki a készüléket hosszan nyomva a kikapcs gombot, csak újraindítja.
    Mit lehet ilyenkor tenni? Mi a f**** baja van?????????? :W :W :W :W :W :W :W :W :W
    A custom rom betöltő cucc mükszik ( download mode??[bekapcs+hangle+home]), a recovery ( hangfel+home+bekapcs) viszont nem.................

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák