Hirdetés

Aktív témák

  • ToMmY_hun

    senior tag

    válasz zack #3439 üzenetére

    Én azt javaslom, hogy hagyd a fenébe az érvelést és mondom ezt úgy, hogy teljesen egyetértek veled. Hiába írsz okos dolgokat, itt nem fognak komolyan venni. Abban az egyben szerintem nincs igazad, hogy ez egy szakmai fórum. Szerintem inkább csak érdeklődő emberek fóruma, akik hobbiból foglalkoznak a telefonjukkal és nem akarnak vagy nincs is idejük annyira belemerülni a témába mint például neked.

    Ettől függetlenül örülök, hogy vannak olyan emberek, akik tényleg objektíven és széles látókörrel tekintenek a tényekre, jómagam is próbálok így gondolkozni. Sok olyan emberrel találkozok, sőt... a nagyrészük olyan, hogy a saját tulajdonában lévő bizonyos márkájú terméket, illetve készüléket mindenek felett állónak tartja és agyondicséri, valamint hajlamos annak hibáit figyelmen kívül hagyni. Az ok számomra rejtély. Biztosan a reklámok, a versenyszellem és a személyiség is szerepet játszik benne de ez most nem is olyan lényeges.

    Szumma szummárum: Én örülök, ha részletesebben is megtárgyalnak egy-két problémát, de úgy látszik itt többen vannak, akiket nem érdekel. Ezt szerintem tartsd te is tiszteletben, eltekintve attól, hogy mily módon közölték a nemtetszésüket. :)

    [ Szerkesztve ]

    C programmers never die, they are just cast into void.

Aktív témák