Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz F-ECT$ #3478 üzenetére

    Na ilyen időjárás állomást kerestem! :K

    Egy kis App Store vs. Android Market összehasonlítás :P :

    Mielőtt átjöttem volna, folyamatosan azt hallottam, mennyire nem jó az Android Market, mert nincsenek ill. kevés minőségi progi érhető el. Eddig ebben hála isten folyamatosan kellemesen csalódnom kell. Azt kell hogy mondjam, az alapvető programok jobb minőségben érhetőek el mint iOS-en.
    Hozzáteszem, pl. az App Store csak szeretne ilyen időjárás progit mint ez az általad ajánlott.
    Az App Store-os variációk kevesebb infót szolgáltatnak, és vagy drágábbak, vagy legalább ennyibe kerülnek. Tudom, mert A Weather Pro 2,39€ volt + 3 havi előfizut is kénytelen voltam venni a premium szolgáltatás miatt, hogy legyen 10 napos előrejelzésem, ez még +1,59€ volt.
    Tehát több mint 1000ft-ért kaptam egy ennél jóval gyengébb időjárás progit, ami 3 havonta 1,59€ volt...Azt hiszem 2x fizettem ki a premium szolgáltatást.
    A mostani Market-hez képest lerántásnak érzem, nem is kicsit. :U
    Az Android Market egyébként jóval simábban fut, és sokkal gyorsabb a barangolás mint az App Store-ban, ami folyamatosan lagolt, ami bár szokható volt, de idegesített. A progik pillanatképei itt villám sebességgel megnyithatóak, App Store nál ez is körülményes volt.
    Ami pedig a legjobban zavart, hogy az App Store nem tudott elfordulni a kijelzővel, ami a 3,5" sokszor nehézkes és zavaró volt. Itt bár a 4,3" kijelzővel nem feltétlen kellene elfordulnia, mert így is kényelmes, ez is kellemes csalódás volt, hogy simán elfordul ezzel még kényelmesebbé téve az alkalmazások, játékok böngészését.
    Azon túl eddig globálisan jobbnak érzem az ingyenes progik színvonalát és mennyiségét is. Az ingyenes cuccok (amiket én próbáltam eddig) nincsenek teleb@szva reklámokkal, amik szinte élvezhetetlenné teszik a progik használatát iOS-en. Persze meg is veheted, és sokszor csak azért fizetsz, hogy eltünjön az idegesítő reklámcsík, és nyugodtan tudd használni. Szóval a Marketet üzletpolitikailag is korrektebbnek tatom.

    Szóval számomra egyértelmű győztes eddig a Market. :K ;)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák