Hirdetés

Aktív témák

  • girnyau

    tag

    Sziasztok!

    EZT A LEÍRÁST SENKI SE ÚGY VEGYE HOGY EGY TESZT, csak személyes tapasztalatok végső elkeseredésemben.

    Jó pár romot kipróbáltam. Leírnám miket láttam. Mától már duálbootba nyomom, mert nem találtam olyan stabil romot ami ne csinálna néha valami hülyeséget. Már kezdek arra gyanakodni, hogy a telómmal van valami :), vagy az én aurámmal, hozzátéve SII előtt Defym volt és ott nem volt gondom :).

    ÉS HA VALAKI TUD EGY JÓ ROMOT MONDANI AZT MEGKÖSZÖNÖM. Már írták néhányan próbáljam ki a gyárit. Még nem történt meg, de a következő lépés az lesz :).

    A CM10 vonal tetszik a legjobban, letisztult, egyszerű, és a leggyorsabb a mindennapi használatban, de a sok FC. Tudom sokaknál nincs. Légyszíves osszátok meg hogyan rakjam fel, mert nekem mindig vannak FC-k és nem tudom miért.

    Szóval írok pár tapasztalatot. Mindig ugyan az a 42 program volt telepítve azonos beállításokkal (Titániummal visszarakva):
    XXLPQ-Syiha 4.1.5-CM10 nightly 16-17-18-20-21:
    Az összes verziónál tapasztaltam phone.process.android folyamat leállt dolgot és az ébresztőóra néha FC-zik és reggelente ez igen szar. Beállítások leállt hibák is vannak.

    XXLQ6-Syiha 4.1.5-CM10 nightly 18-20-21:
    Itt is volt phone.process.android leállás. Ébresztő FC még nem. Viszont a 21-eibe a SU-nél hiába pipálja be az ember, hogy jegyezze meg az engedélyt mindig rákérdez.

    Mindkét fenti romnál a profilok-alkalmazások fület kiválasztva a telefont elfordítva majd vissza fordítva és vissza kattint a profilokra a beállítások leállt hibaüzit dobja. Egy kis bug :)

    XXLQ6-Syiha 4.1.5-cMIUI: tesztelés alatt. Eddig stabil, de nem nagyon jön be :(

    XXLQ6-Syiha 4.1.5-Simplistic V: Kicsit lassabb volt mint a CM10 és kis használat után egyre lassult, és az első indulásnál a beállítás varázsló leállt hiba. Amúgy nem rossz sok mindent lehet benne állítgatni csak profilok nincsenek ami nekem fájó pont. És nem akarok még erre is egy külön progit feltenni. De nem FC-zett.

    XXLQ6-Syiha-RootBox 2.6: Ez se volt rossz csak a bluetooth nem volt hajlandó működni így nem sokáig teszteltem.

    Hát röviden ennyi. Most jött le a MIUI 2.9.14. Ő a következő áldozat. :)

    És kérlek ne öljetek meg :D

    Sziasztok!

Aktív témák