Hirdetés

Aktív témák

  • Yany

    addikt

    Pár gondolat, használati tapasztalat és tipp elsősorban leendő SGS tulajoknak:

    * A Go Launcher EX-et mindenkinek ajánlom. Előtte LauncherPro-t használtam. Ez utóbbi lassabb volt és sokkal kevesebbet tudott (pl. Go Launcher contacts widget - ami TW-ben Persons asszem, widgetek átméretezése, stb). Úgy értem, hogy ingyen. A GL sokkal folyamatosabb, gyorsabb, mint a LP és témázható is szépen. Gyönyörű ikonjai vannak bizonyos témáknak. Az alkalmazáslistája sorbarendezhető, elrejthetőek az egyes ikonok és az egész király úgy ahogy van!
    * Akksi merülés: bebizonyosodott, a Process Monitor Widget a legutóbbi frissítés óta +10~30%-ot rátesz az üresjárati fogyasztásra, többször teszteltem.
    * Korábban panaszkodtam, hogy zizeg a hangszórója, akár csenget, akár épp beszélek valakivel, berezonál, mint egy Szokol rádió műanyag rácsa. Kollégám nemrég vett egy SGS-t és neki nincs ilyen jelenség. Viszem gariztatni: XXLGSM. Telefonon nagyon kedvesek voltak velem és készségesek is. Meglátjuk, hogy a végeredmény is hasonlóan kielégítő lesz-e.
    * GPS-e überkirály, a *#*#3214789650#*#* kóddal megvariáltam ugyan (előtte nem teszteltem), de a Navigon is mindenhová hiba nélkül(!) elvitt, és az Endomondo is szuperpontosan követett, ahogy a Margit-köröket roptam, vagy amikor a Szépvölgyin kirándultam.
    * A fentiek Froyo 2.2-es tapasztalatok. Annyi még a zizi, hogy a függetlenként vásárolt készülékemen Pannonos Android csücsül (legalibbis a kódja alapján) és a KIES nem ismeri fel, ezért frissíteni sem enged. Ez a hangszóró gond mellett egy újabb érv volt a gariztatás mellett.
    * Hátha érdekel valakit az a pár alkalmazás, amit én kihagyhatatlannak tartok: Go Launcher EX + Mytek BW Honeycomb téma + Wood téma + Metal téma + ContactWidget, Anysoft keyboard (vannak cursor nyilak és magyar kiosztás), Barcode Scanner, Endomondo (a sportolóknak), GPS Test, Home Switcher for Froyo, Navigon, Skype, StayAwake (nem hagyja kialudni a képernyőt), Wifi Analyzer (nagyon egyszerű és király!)
    * Játékok: Angry Birds + Seasons (természetesen :) ), Cordy, Link It Lite, Mixt Apprentice, Pinball Deluxe, Pyxidis, Reckless Racing Lite (online is tolható, szupi kis cucc), SpacePhysics, SpeedX 3D Free, Tank Recon 3D, Tower Raiders, X Construct

    Remélem senki nem veszi zokon a bő listát, de nekem is jól jött volna anno a döntéshez mástól is egy ilyen... ;)

    Végezetül pedig pár kép a GoLauncher-ből:

    [ Szerkesztve ]

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Aktív témák