Hirdetés

Aktív témák

  • paloczp

    tag

    Tegnap elfelejtettem levenni a tel hangját, persze megbeszélés alatt kezdett el csengeni. Elutasítottam a hívást, erre beállt egy folyamatos reboot-ba. Jó volt, mert a Galnet-es boot animációt lecseréltem, ami minden újrainduláskor zenélt. Akku ki, pár perc múlva betesz, de a helyzet mit sem változott.
    Akku megint ki, betesz, recovery mód, kernel takarító lefuttat, az SD-n lévő 1.10.8-as Galnet MIUI újratelepít, kernel tisztító megint, majd a Talon kernel fel. Azóta jól működik.
    Viszont észrevettem 3 dolgot. Este, hogy miért olyan furák a menüpontok, némelyik máshol is van. Elfelejtettem feltenni a magyarítást... :)
    Viszont. Az Exchange-s leveleimet a default mail alkalmazással szinkronizálom, ami levelek érkezésekor eddig állandóan FC-zett. Most nem. Az óránál u.ez. Korábban az ébresztő mentésekor állandóan FC volt (de elmentette a módosítást), most viszont nincs ilyen probléma.
    Minden esetre érdekes...
    Ez a menü rugózás érdekelne, de még nem találtam meg, hogy melyik csomagot kellene hozzá telepíteni a HUTCH által említett Extended MIUI Launcher-hez.

Aktív témák