Hirdetés

Aktív témák

  • meri

    aktív tag

    Sziasztok, egy Froyo-t tartalmazó SGS-t próbáltam frissíteni 2.3.5-re CWM-mel. Előtte backup megvolt, majd wipe és wipe cache, és erre jött a wipe-os, ROMkitchen-es új ROM. Szépen fel is ment, de aztán...

    Az első probléma, amit észrevettem, hogy roaming-ot írt ki, holott láthatóan a megfelelő szolgáltatóhoz csatlakozott. A neten olvasható tippek (APN reset, APN kézi hozzáadása) nem segítettek. A szolgáltató nem magyar, hanem finn.

    A másik gond is azonnal látszott: induláskor néhány másodpercre egy zagyva képernyő látszott (pixelek össze-vissza tartalommal). Gondoltam, jó, akkor kipróbálok egy másik ROM-ot, de ekkor találtam magam szembe a legnagyobb gonddal, mégpedig azzal, hogy a CWM sem indul el valamiért, hiába nyomkodom a gombokat boot-kor.

    A teló normál egyébként szépen elindul, USB csatlakozás működik. Van valakinek ötlete, hogy hogyan kéne ezen túllépni? Próbáltam volna Odin-t, de annak download mód kéne, ami szintén nem jön be, hiszen a CWM sem jó...

    Az egyik oldalon találtam egy javaslatot és egy linkelt boot loadert, amit ilyen esetben fel kéne rakni, de a CWM / Odin nélkül ez sem megy.

    Köszi minden segítséget, eddig többször raktam már fel romokat, de ez most jól bekavart.

    uff

Aktív témák