Hirdetés

Aktív témák

  • Kakumix

    senior tag

    Sziasztok! Garanciáztatási problémám van. Adott egy 2010 augusztusi Telenor függő telefon, használtan véve, magánszemélytől, garancialevéllel, blokk nélkül. A garancialevélen sajnos nem látszik az eladó bolt teljes bélyegzője, de a Telenor honlapján lévő értékesítési pontok listájáról beazonosítható, de ez nem is lényeg. A telefon kihangosítója recseg már normál hangerőn is, főleg a "mélyebb" ( :) ) hangok. elvittem a garancia papírral az Oktogonon lévő Samsung szervizpontba, ahol azt mondták, hogy a garanciapapírt nem fogadják el, mert túl régi - nincs rajta hologram -, elbeszélgettünk és abban maradtunk, hogy vigyem a Pannonhoz. Ma az Astorián lévő Telenor képviseletben azzal etettek, hogy a Telenor a 1+1 éves garancia első évét vállalja és a másodikat a Samsung, ezért vigyem a márkaszervizbe. Nem sikerült meggyőznöm őket - a két szomszédos ügyintéző is beszállt -, hogy ez nem így van. Továbbá a blokk hiányában nem tudták - vagy nem akarták - megnézni, hogy a Telenor szerint van-e érvényes garancia a készülékre. Mit ajánlotok? Mit tegyek? Hol érdemes vernem az asztalt?
    ui.: Mivel 2011 áprilisa előtt lett vásárolva, akkor a Samsung még nem vállalt két év garanciát a készülékre. A nálam lévő Samsungos garanciajegyen nincs is szó semmilyen 2 éves vagy 1+1 éves a szolgáltatóval osztott garanciáról, csak a 12 hónapról. Az 1+1évről egyébként is csak itt a fórumon olvastam, a vásárlás után, majd el is felejtettem. A cserélendő alkatrészt megvettem és csak a hétvégén jutott megint eszembe, hogy talán garanciális még, pont mielőtt szétszedtem volna :). Ha már elvileg van rá garancia (?), úgy gondolom élnék is vele, mert amennyiben a későbbiekben más gond is lenne a telefonnal (kijelző, alaplap, egyéb), akkor a szerelésem után teljesen jogosan érvénytelenítenék a garanciajegyem.

    ui2: A tervem az, hogy holnap bemegyek a Westendbe és ott újra próbálkozok, mert van ott Samsung és Telenor is (+MediaMarkt-os ismerős :) ) csak nem szeretek, jogtalanul hőbörögni és egyébként is megterhelő magam annyira felpörgetni, hogy vörös fejjel, indulattól a homlokomon kidagadó erekkel kiabáljak egy nálam jóval kisebb emberrel, aki esetleg még nő is.

    [ Szerkesztve ]

    Legyen szép napod!

Aktív témák