Hirdetés

Aktív témák

  • atillaahun

    veterán

    válasz CHIPman #29966 üzenetére

    Ezt most nem biztos hogy értem. Mármint hogy jön össze a 2?

    (#29889) schawo
    Pontosan ez a baj. Ilyet nem lenne szabad csinálni a rendszernek. Bár az Opera is defektesebb az átlagnál.

    (#29890) Bavid
    Ilyen rövidtávon ez még JVZ alatt is megállja a helyét, de ahogy felette-m/d schawo is írja, ha 1-2 óráig nem matatod, akkor kinyiffan.
    Bár a MIUI-t már más is dicsérte Multitasking téren, úgyhogy valszeg az lesz a következő választottam. Csak a gyári ROM-ot még kitesztelem alaposan, hogy később legyen rendes viszonyítási alapom.

    (#29916) Dare2Live
    Nekem is megspórolnál pár munkaórát, ha eszedbe jutna melyik volt az a jó rom. :)

    Más.
    Tegnap megint alakított a JVZ+Semaphore páros, a szokásos laggok mellett kétszer befagyott mint a szemét (most a navigáció, meg filmezés tett be neki). Mivel magától nem indult újra, feltételezem hogy nem kernelhiba. Itt legalább már az akksit nem kell kivenni, mint a Blade-nél, ugyanis a Samsung volt olyan figyelmes, hogy újraindító gombot rakott a telefonba, ha már használható gyári szoftvert nem tudnak írni. Ezúton is köszönöm. :R

    Mikor erőből kell dolgozni a gépnek, olyankor látszik hogy hardveresen rendben van az SGS, viszi a 720p-s Flash videót is böngészőben, asztalon, menüben, programokon belül gyors, akadásmentes.
    De amint kicsit ésszel, optimalizáltan kéne valamit megoldani >> Multitasking, attól máris fejre áll a kütyü. A torrentezés pl. teljesen kikészíti szegénykét. Remélem senki nem akarja elsütni a, - ez egy telefon, nem ilyesmire találták ki - közhelyet. :) 600 MHz-s Blade-emen még LAN-ról stream-elt filmet néztem, miközbe 1-2 MB-tal töltött a torrent, itt meg már a menü görgetése is akadozik közbe, nem hogy bármilyen egyéb programot elindíthatnék mellette.
    Mondjuk nem tudom, hogy ez is RAM kezelési hiba-e, vagy a belső SD nem bírja a melót.

    Ezeken most nem feltétlen kell besértődni (bár ha jólesik akkor nyugodtan), mert nem bántam meg hogy ezt vettem a penge helyett, jó kis telefon ez. Főleg a videochat lehetőség, a jobb fényképezés, és videófelvétel, meg persze a jó minőségű akadásmentes Flash miatt 50k-t megért, viszont a gagyi anyaghasználat, LED lespórolása, meg tesztfázisban lévő szoftvert mellett nehéz elmenni. Végülis amennyivel többet nem fizettem érte, azt most óraszámba ledolgozhatom szoftvercserélgetéssel. :))

    Más2.
    Nincs VOIP a JVZ-be, vagy csak én nem találom? :F
    Gyári Android Backup, amit a rendszer ajánlgat, az mentett már el valaha valakinek bármit is?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák