Hirdetés

Aktív témák

  • jena2

    tag

    válasz ( V ) #49046 üzenetére

    értem, az nem baj ha mennek az appok, mert nincsenek is, csak az ájgo van eddig de azt seperc visszarakani. A minőségi zenét szeretem, egy pana fejhalgatóval már próbáltam és el voltam képedve mennyire gagyin és halkan szól a i8910hd-hez képest, de már rájöttem az android értelmére, van egy erős hardver meg egy sz_r szoft, már eleve úgy adják ki a gyárból hogy gagyi az egész, és még arra sem elég jó hogy arra használd amire készült, és akkor ha basztatod elvesz az életedből20-30órát akkor már tudni fogja olyan minőségben ellátni a feladatát, mint ezelőtt 3évell gyártott közepes kategóriás telefon, és akkor még vágjunk is hozzá jóképet.
    Pl. a mikrofon, eddig abban a tudatban voltam ha recsegve hallanak, akkor szarakszik a mikrofon mechanikailag, de van rá esély hogy csak szoftveres baj, na egy rendes telefonnál ez szóba sem jöhetett pedig mennyivel egyszerűbb technika volt, szar a mikrofon, hát szerviz kicseréli és jó, most meg kezdhetem hogy szerviz szoftverezi kb.5nap és ha nem jó, akkor cserél mikrofont megint 5nap.
    Nem a galaxyval van bajom mert bejön olyan mint egy ékszer, hanem ezzel amerre halad az a iparág, szégyen. A végén kell vennem egy ős nokiát vagy egy e52-t hogyha telefonálnom kell tudjak :)

    Ahhoz a voodoo-hoz is rootolni kell ?
    A rootolást próbáltam vagyis a 3gombos izélést de nem jön elő aminek kellene, és itt fel is adtam, hogy átállítgassam kanadai f_szomtudja mire az nekem magas, és mivel tudom ha belefogok nem bírom feladni még kész nincs akkor sem ha 40-50órát b_szok el vele így inkább neki sem szeretnék fogni :)

    ONEPLUS 11

Aktív témák