Hirdetés

Aktív témák

  • makaveli666

    senior tag

    válasz nggabi #5703 üzenetére

    nem hiszem, hogy ez bűn lett volna, hogy belátom, hogy a samu kijelzője verhetetlen...
    Amúgy ennyire nem kötött azért a rendszer mint gondolod, egy jailbreak és widgedeket, bármit ki tudsz rakni, és amúgy visszafele is lehet frissíteni, ha jól olvastam :P
    Ha samut nem hackeled, ott is azért meg vagy kötve. De tény, hogy jó az android, bár szerintem kell még neki 1 év, ha ilyen tempóban fejlődik, és verhetetlen lesz, maga a rendszer is :)

    nggabi: Meglepődnél napfényben, tegnap direkt kimentem az udvarra barátnőm sgs ével meg az én i4 esemmel, sokkal jobban látszódott az i4 képe... de nem tudom ennyiszer kihangsúlyozni, hogy ide vagy oda felbontás, de azért a samu-t mikor feloldod a billentűzárat, mindenki azt mondja: "úúúúúnnye bazdmeg milyen képe van"
    Amikor ezt mutattam az ismerősöknek (akik nem értenek a telefonokhoz), csak ennyit mondtak: lecserélted erre a tiedet????? :)

    De nekem a kijelzőjén kívül minden más nagyon tetszik i4 -be, csak kellett egy jailbreak

    sagit: féltem én is, hogy kicsi lesz, de amúgy annyira nem... Én úgy vagyok vele, hogy normálisan netezni azért a 4 col is kicsi.... Most arra, hogy írj egy sms-t meg nem kell 4 colos kijelző :) remélem érted, hogy gondolkozom. A másik, meg végre minden gatyám zsebébe elfér a telefon :P

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák