Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz zümzümm #20036 üzenetére

    A PlayMemories applikációkkal felruházott gépeken (mint az általad felsoroltak) az OpenMemoriesTweak nevű alkalmazással feloldható minden irányú nyelvi korlátozás, meg persze a 30 perces felvételi limit is (ha a kamera olyan módban fut, ahol nem melegszik túl)
    Ez kb. ugyanolyan mint a Magic Lantern, hogy teljesen saját felelősségre blabla, de egyébként működik. Az itthoni garanciás gépekre is fel lehet tenni, mivel ugyanúgy eltávolítható.

    Csak ezt azért nem írtam oda mindenhova, ahol kérdezték, mert akkor várhatóan egyre több hirdetés lesz ilyen importált, de a többivel egyébként teljesen egyenértékű géppel (de ugyanakkor nem hangsúlyozva, hogy ez szürkeimport).

    Ez a Sony-nak sem tetszett, ezért az összes új gépből kinyírták (az ő nyelvükön: "az új hardverhez nem fejlesztettük ki újra") ezt az egész PlayMemories opciót (megszívatva azokat is, akik korábban kisebb-nagyobb nehézségek után megvették pl. a Timelapse applikációt, mivel ilyenkor több licensz jár hozzájuk, és akkor elvileg majd az új kamerára is fel lehet majd tenni...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák