Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltee10

    addikt

    sziasztok


    autót akarok venni. nézegettem a swiftet, tetszik is, majdnem az egész topicot elolvastam. az ajánlattal viszont nem vagyok megelégedve, amit kaptam.

    glx: 2,5M
    glx ac: 2,7M
    glx cd ac: 2,8M

    elvileg ugye a glx ac az 2,7M, de ehhez kötelezően meg kell rendelni a gagyi, ámde szép cd-s rádiót, ami 100k. 100k-ból pana fullos mp3 fejegységet teszek bele, meg minőségi 6db hangszórót, szal nekem nem kell bele a cd. erre a szalonban mondják, hogy akkor vegyek sima glx-et, ők pedig 250-ért beleteszik a klímát. ja, és a végső ajánlat 2,67M metálfénnyel. vagyis nekem, mert én ismerős vagyok ott, 100k-ért beleteszik a klímát. ennyi, nincs több kedvezmény. magyaráznak, hogy 150k-t engedtek. ez is kevés lenne, főleg, hogy ez csak 100k, mert listaáron a klímás glx cd nélkül 2,7M. így meg 2,6M.
    van most egy használtauto beszámítás kedvezmény. bármilyen kocsit 250-ért bevesznek. ha odaviszek egy trabantot, akkor 250-ért beveszik. nekem ilyenem nincs. ehelyett elengednek 100k-t. nem túl kevés? érdemes várni, hátha kijön valami kampány kedvezmény, és a klíma alapból ajándék lesz bele? szinte mindegyik gyártó ajándék klímát szokott adni nyáron az autókba. megnézek még egy kereskedőt, de nem akarok messze menni. Kaposvár, Dombóvár. Kaposváron van 2 szalon is.

    vett valaki mostanában swiftet? mennyi kedvezményt kapott rá?

Új hozzászólás Aktív témák