Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz batorpeti #6045 üzenetére

    "Miért zárnád már le ha nyereségben vagy, és megy jó irányba az ár?"

    Igen, mondom abban a szituban amit leírtál már lehet lépkedni fölfelé a tp meg a sl szintekkel. Ha jól tudom erre van a trailing stop.
    Már csak azt nem értem, ha a számításaid illetve a stratégiád alapján ennyire kockázatmentesen tudsz kereskedni akkor miért nem élesben csinálod? Voltak itt páran annak idején akik elkezdték élesben, róluk lehet tudni valamit?
    Egyelőre még elvagyok a 10 perces charttal, fel kell frissíteni az emlékeket mielőtt megpróbálnám hosszabb távon is.

    @emvy: Azért ne nézz teljesen hülyének. :) Nem véletlen nem ugrottam bele még én se élesben. És nem a gyorstalpalókra akarok alapozni. Huzamosabb idő alatt a demóban is ki fog jönni, hogy működik-e vagy sem. Ha nem akkor a válasz egyértelmű. Három éve se ugrottam bele, ha úgy érzem, akkor most se fogok.
    Azok a 100%-os hozam ígéretek meg baromság a vak is látja. Ha ilyen "egyszerűen" ennyit lehetne keresni vele, akkor mindenki ezt csinálná. Egyébként az elmúlt 3-4 év alatt eléggé behálózott itthon ez a forex mánia. Mindenhol a gagyi hirdetéseikbe meg a tanfolyamaikba lehet botlani. És fűnek fának ajánlják hogy ilyen könnyű meg olyan könnyű. Én nem ezek miatt kezdtem foglalkozni vele és nem ilyenekből próbálok tanulni sem. 2008-ban még sehol a neten nem láttam ilyen reklámokat és ez a topik is épphogy csak indult.

Új hozzászólás Aktív témák