Hirdetés

Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    Na kiválasztottam 4 meccset, leírtam én miért gondolom azt amiért raknám.:

    188 Porto - Braga H 1.46x (Porto mindent meg akar nyerni ebben az évben, és számomra talán ez az 1 csapat aki nem bundázik soha, még a bajnoki vége fele sem pedig megtehetné hogy eladja a meccseket olyan csapatoknak akinek még kell a pont de nem teszi, szóval egyértelmű hogy EL-t megnyerik, ráadásul egy olyan csapattal állnak ki akit jól ismernek!)

    120 Cardiff - Reading D 3.05x (Ez ugye visszavágó, és 0-0 lett az előző. Tettem is első félidő D-re az jött is, és D lett a vége is. Statot nézve szinte egyformán produkáltak, ez nem egy 100%-os D, de szerintem hosszabbításban fog eldőlni ki nyer. Szóval szerintem simán bevállalható a döntetlen!)

    176 Bordeaux - Paris SG V 2.52x (Mivel Lyon ma vágott egy X-et így 2 pontra vezet a Paris SG elött. PSG-nek mindenképpen be kell húzniuk ha meg akarják előzni, márpedig miért ne akarnák. Plusz persze azt gondolom tudjátok hogy 3. helyért küzdenek ami BL selejtezőt ér, a 4. hely pedig csak EL csoportkört! )

    183 Lille - Sochaux: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H) 3.40x (Na ez az a meccs ami szerintem bármi lehet. Sochaux 7 meccs óta veretlen, nagyon megnyomták a végét, Lille meg ugye vezeti a bajnokságot, és még 1 x is belefér nekik. Szerintem D-lesz, de 0-1 gól szerintem biztosabb!)

    Eredő odds: 38.15330+

    Várom az építő jellegű gondolatokat eszmecserét...:D

Aktív témák