Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vargalex

    Topikgazda

    válasz dreampost #17697 üzenetére

    Hi!

    1. Az extroot-os problémádra már válaszoltunk korábban: ha egy partíciót bejelölsz extroot-nak, akkor a következő boot-kor a jffs2-őt (a flash maradék részét) már nem mountolja fel a rendszer, hanem helyette az általad megjelölt partíciót, ami természetesen nem tartalmaz semmilyen file-t, így egy alap OpenWrt-d lesz. Ezért is szól úgy minden leírás, hogy először állítsd be az extroot-ot, majd utána config-old a routeredet.

    2. Ez is többször elhangzott: én semmilyen tool-al nem bíznám Windows-ra az ext2/3/4 írását

    3. A tűzfalat szerintem sikerült úgy beállítanod, hogy bármilyen portra érkező kérést továbbít valahová (bár ennek megállapításához a Network->Firewall oldalról lenne jó egy kép, mert itt csak egy részletet mutattál az iptables láncból)

    4. A transmission kliensből történő beállítása csak az aktuálisan futó példányra érvényes. A Luci-ból config-olás, vagy ssh-n a config file szerkesztés a transmission következő indulásakor lép érvénybe (az 1.00 build esetén a transmission újraindítása a config mentésekor automatikusan megtörténik).

    5. A Wifi nem az auto csatorna, hanem inkább a csatorna foglaltságának ellenőrzése miatt nem megy. Az auto csatorna minden firmware esetén egy előre beállított értéket jelent (tehát nem ellenőrzi a foglaltságokat, így mondhatni, a lehető legrosszabb választás).

    [ Szerkesztve ]

    Alex

Új hozzászólás Aktív témák