Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HyperMalac

    csendes tag

    Sziasztok!

    vargalexnek már feltettem a kérdést privátban, de azért hátha itt szembesült már valaki ezzel a problémával, és tudja a megoldást.

    Na szóval feltettem az 1.1-et, beállítottam rajta mindent ami kelhet, majd rádugtam egy vinyót, elindítottam a Transmission-t, ami annyit hajlandó csinálni hogy 5-7 MB után megfagy, és nem enged sem magához sem a transmission, sem a router, csak ha táp ki-be. :(

    Eddig próbáltam 2 vinyóval is, 1 laptop vinyóval és egy külső tápos 3,5"-os vinyóval is hogy kizárjam a táp hiánya miatti hibát, hát nem ez a gond. Próbáltam NTFS + SWAP-al (ez lenne a legjobb mert hurcolnám a vinyót), és próbáltam a router particionáló progijával ext4-ben, valamint megvolt az hogy laptopról formázott ext4, semmi nem segített. Újratelepítettem a firmware-t SSH-n (ez előtt luciból csináltam gondoltam valami nem sikerült), végigfuttot, mindent újra bekonfig, és még mindíg nem megy, pont ugyanúgy.
    :W
    Állítottam a transmission cache-én 2mb-ról 10mb-ra de hát az sem, a SWAP-ot kipróbáltam 128mb-al és 20GB-al is ( :DD ), semmi.

    Az ez előtti firmware-en működött a dolog, legalábbis 1 torrenttel tudtam kipróbálni, utána elszállt a rack-em a laptop vinyóhoz. Akkor egy 800 mb-os torrentet gond nélkül leszedett, seed is ment tehát a vinyók hibája kizárva, és szerintem a router hardware hiba is.

    Ha van ötletetek azt légyszi úgy fogalmazzátok meg hogy linuxban még igen csak kezdő vagyok, openwrt-t is kb 2-3 hónapja használok és még nem teljesen vágok mindent.

    Előre is köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák