Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bela85

    aktív tag

    Sziasztok!

    A napokban szereztem be egy TP-LINK TL-WR842ND routert, de mivel ott nem sok hozzászólás van így ide irányítottak.. nagy különbség nincs a két router között a lényeg, ahogy olvastam gyári FW-vel nem lehet ugye Torrent klienst futtatni róla. Garancia miatt egyelőre nem szeretném OpenWRT-re váltani..de amúgy OpenWRT-vel lehetne futtatni torrent klienst róla, pc bekapcsolás nélkül? (magyarán míg nem vagyok itthon beállítanám, hogy x db torrentet letöltsön mire hazajövök?)

    Illetve az USB részére szerettem volna winyót kötni, (laptop winyó).. van itthon egy Transcend Storejet 250GB-os (amcsi katonaság által tesztelt..de ez most nem lényeg..) rádubom, de nem megy vele.. ugyanakkor van egy LG 1TB-s, szintén laptopwinyó (külső usb-s) amit az xbox-hoz használok.. és az megy vele.. ezt a winyót nem szeretném állandóra kötni routerre.. mivel használatba van.. tudtok esetleg mondani olyan winyókat (laptop külső winyó) amit már próbáltatok és külön külső táp nélkül mennek? (esetleg beszereznék egy olyat, vagy cserélném a Storejetem)

    Még egy kérdés.. USB-n csak 6 mappát tud megosztani vagyis lát a pendrive-ről ami picit zavaró, mivel a többi dolgot nem olvassa be.. Van egy Képek mappám, azon belül is van még vagy 5-6 mappa vagy több..de nem mindet olvassa be.. Tudok esetleg erre valami megoldást, vagy javaslatot? (a teljes partíciót osztottam meg, nem külön mappákat, és akkor nem látja a teljes tartalmat..)

    Köszönöm előre is segítségetek!

Új hozzászólás Aktív témák