Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Skynet

    senior tag

    válasz suste #40712 üzenetére

    Olvastam itt picit visszalapozva, hogy sokaknál nem stabil a gyári fw, én komolyan nem értem kinek miért van ez. (3.13.12 Build 120405 Rel.33996n a router hasán ver: 1.8 van)
    7/24-ben nyomtam neki a torrentet folyamatosan 5-6MB/sec-el felfelé, elmebeteg peer kapcsolati számokkal utorrent-ben a volt melóhelyemen kb. már seed szervernek használtam a notit és ezt a routert. Eskü nem volt sose problémám, mondjuk a dhcp ki volt kapcsolva, lehet számít nemtom, a lan port-ba ment az internet is. Ellenben itt van valahol a fórumban, most nem keresem vissza... sz.ptam jó sokat az openwrt-vel, már ram ic-ket is cserélgettem remélve, hogy az segít vagy a stabilitáson vagy a sebességen, utána is a transmission ugyan úgy 2 vállra fektette az egészet otthoni 5Mbit feltötéssel is, végül már mondjuk én barmoltam el valamit nagyon, akkor már 2 óránként lefagyott az egész, a hajam kihullott tőle, a wifi ap-t viszont random kénye kedve szerint eldobta és lehetett restartolni, erre volt valami megoldás valaki segített itt, de azzal meg a wifi sebessége a béka segge alá ment le. Épp ezért félek, hogy felteszem megint a openwrt-t és véletlenül úgy fog járni a szeretett kis 1043nd, mint anno a gyári FW-es d-link dir635 ami közelített a használhatatlanhoz, szegényt 1db dc és 3utp kábel sem fogta meg, csak az 5 méterre lévő válaszfal :W sajnos elszakadt a cérnám...

    Még nemtom mi legyen így, kissé (nem kicsit) elkeseredtem, lehet hagyom a fenébe az egészet és megy direktbe a vinyó a TV-re :B Azért köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák