Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hesszan

    aktív tag

    létezik , hogy a trunkból a 2.x transmission nem megy tökéletesen?

    Tegnap este késznek nyílvánítottam a routert. 3g modem, wifi, lan, samba, transmission meg a swaf is ment.
    Reboot után minden megfelelően müködik, megy a net, a megosztás, fut a TR meg is lennék elégedve. De azt néztem pár órával később, h a TR webkliens (sem a telepített .net -es sem a :9091 nem elérhető) probáltam webes felületről újraindítani leállítani stb, és a process részen kirt vagy 3 folyamatot melyben szerepelt a TR sima start restart meg futtatás és mind mellett 140% proc használat. :Y
    (közben a net a wifi a lan megy. A samba megosztás sem elérhető)

    reboot, megint minden szépen elindul és használható is (samba tr stb)

    most tippem sincs mi lehet a gond, logból sem derült ki, bár elég sok olyan müszaki infót ir ki amit eddig nem láttam (cpu tipusa, memoria foglalások, meg egy csomo számot, majd kimásolom.)
    Nah szóval reggel ugyanez tapasztaltam, sem samba sem TR de a net megy wifin és lanon is. rebootot követően ismét helyre áll a rend.
    (és biztosra veszem hogy mire hazaérek újból befarcol, rebbotot követően sztem max 10-40percet müködik, de még nem mértem le, csak a letöltött adatmennyiségből tippelek.)

    Tr-ben 7fájl, 2 paused, maradék 3*175mb, 1*350mb, 1*550mb, 1*8gb

    A régi 1.9.2 -s TR-t visszarakni van értelme? Vagy az ntfs-t állítsam át ext2/ext3-ra?

    Van egy olyan tippem, hogy a swapfile előtt simán rebootolt a router, de mióta van swap azóta az alapfunkciók túlélik de ez sem elég még nekem.

    Szeretnék infót, javaslatot kérni 500gb vinyó ext2/ext3 átállításáról. lehet este átdugom a gépbe és particionálom meg formázom, de ilyet még soha nem csináltam, kéne infó h hány partició milyen méretű, milyen sorrendben milyen fájltípussal stb stb ha jól tudom a linux allergiás ezekre.

    Ötlet? Tipp?

    [ Szerkesztve ]

    Sungdurung

Új hozzászólás Aktív témák