Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hesszan

    aktív tag

    válasz vargalex #5368 üzenetére

    Szia.

    Felraktam ma az extra-t is, hát sajna nem segített, pedig mostmár az 500as vinyó máshová van dugva, úgyhogy remélem ezt is meg tudjuk majd hegeszteni.
    Egyébként osztja a netet a 3g modemről, wifin gigabiten

    De közben lemondtam arról, hogy a routeren menjen a torrent. Van egy híres oldal ahol minőségi cuccok vannak 4éve tag vagyok és még nem találkoztam rosszul felrakott dologgal. Sajnos le akartam szedni a TR-el kb 5x350mb-ot, különböző torrentekből. Kiirta hogy 100%, de kitömöríteni nem engedte. hibás RAR fájl. Felmásoltam gépre force check és kb 65%át isemrte fel. routeren force check, ugyanúgy 100%. Tutira nem a weboldal a rossz :( meg sajnos nem voltam megelégedve a limitált használhatósággal, nem tudom mennyi a vége de nem 50-100 torr egyidejű futtatására van kitalálva. Márpedig ez a kettő hiba sajnos nálam kizárta hogy használjam hosszú távon (kb 2 hetet próbáltam de inkább szenvedés volt)
    nah mind1: az új megoldás a képen látszik. bocs a minőségért telefonnal készült.
    [link]
    adott egy rossz monitorral ellátott régi laptop, melyen fut egy xp és vnc viewerrel bármelyik gépről elérem. Ez fut éjjel nappal. a fogyasztása annyira nem vészes, de több mint a router. A képet jobban megnézők látják a bal oldali asztalli gépet amihez van a nagy monitor (tv) alatta a polcon az összecsukott laptop, melette a vinyó, és a zöld fények a routerhez tartoznak.

    Sungdurung

Új hozzászólás Aktív témák