Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r3pl4y

    aktív tag

    Sziasztok.

    Hát bejelentem, hogy befejeztem. Nem szórakozok többet. Teljesen értelmetlen sajnos valami probléma mindig adódik. Ez az openWRT meg az összes csomag ezen a router -en még nagyon nagyon gyerekcipőben jár. Sajnos minden ami csak létezik bugos valahol.

    trunkról telepíteni teljesen értelmetlen mert én ott még olyan csomaggal nem is találkoztam ami működne... ott minden hibás.. a stabil csomagok között meg működnek valamennyire a dolgok, de azokban is mindenbe van valami hiba. lighttpd -t még fel lehet tenni mindenhonnan de php -t nem lehet csak a stabil változatot mert amott hibás az egész.. egyszerűen nem tudja betölteni a ligghttpd. Innentől kezdve meg már nincs értelme, mert ezek olyan alap dolgok amik mindenképpen kellenének.
    MySQL ugye csak trunkon van de az egész egy nagy BUG. Láthattok a nemrég idézett log-ot.. sajnos így nincs értelme szenvednem vele, mert ezek lennének azok a csomagok amik kellenének mindenképpen, de mivel ez a router így openwrt -vel meg a csomagjaival semmire se jó, így szerintem eladó lesz, mert ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni. Az a baj, hogy az olyan programok amiket a többség használ megy rajta pl. transmission vsftpd, samba.. de ha már kicsit több kellene arra sajnos alkalmatlan ez a cucc... túl sok időm ment már rá a semmiért. Mindig van valami hiba és az az érdekes, hogy annyira instabil a cucc, hogy mindig más hiba van, szóval még csak előrehaladni sem lehet vele.

    [ Szerkesztve ]

    "Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"

Új hozzászólás Aktív témák