Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz viralmind #5803 üzenetére

    Hát nem tudom... Minden esetre itt valami nagyon nem kerek. Azt azért nem hinném, sőt kizárt dolognak tartom, hogy mondjuk a régebbiben benne van, és mivel Te csak frissítettél, így a régiből megtartotta volna azokat a file-okat, amik nincsenek benne az újban. Azért ez nem így működik szerintem. Én úgy gondolom, hogy a frissítés opció csupán a beállítások meg esetleg a jffs tartalmának megtartásáról szól, de semmiképpen sem arról, hogy a régi és az új fw filerendszerét fésülné össze. Azt már inkább elképzelhetőnek tartom, hogy két helyen két különböző image van fent.

    Meg is ígérném, hogy utánajárok még ennek, csak az a baj, hogy a router nem az enyém, nem tudom, hogy mi lesz vele még a továbbiakban. Az igazság az, hogy a tulajának is van mellette még egy ASUS WL-500GP-je, és már egy kicsit kezd tele lenni a hócipője a tplink-es kudarcokkal, úgyhogy lehet, hogy eladás lesz a vége, és marad a régi jó ASUS.

    szerk.:
    Arról nem is beszélve, hogy a samba másolási sebessége rosszabb volt mint az ASUS-on. ~2000 kbyte/sec. Mindez egy Core2, 3GHz-es, 2 GB RAM, Gbit LAN-os HP asztali géppel, szóval az sem volt gyenge láncszem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák