Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • P1eTr0

    aktív tag

    Sziasztok!

    Lenne pár kérdésem a 1043-as TP-Link router használókhoz. Jelenleg nekem egy sima (talán v1-es) változatom van, ami szépen teszi a dolgát, de ha minden jól megy, akkor lehetőségem lesz a Digi-nél nagyobb csomagra előfizetni, aminek sebessége magasabb lesz, mint 100Mbps. Mivel - tudomásom szerint - ennek a routernek "csak" 100Mbps-es WAN portja van, így javasolt lesz a csere, ha szeretném a teljes sávszélességet kihasználni. A TP-Link cuccokkal nincs bajom, így maradnék ennél a típusnál. Ebből most melyik a legújabb, amit érdemes megvásárolni? Láttam v3-as, és v4-es változatot is az összefoglalóban.

    Ugyan AC-s routert is néztem, de annak az ára jóval magasabb, a lakásban - lehetőség szerint - mindent kábelen szeretnék megoldani és csak a mobil/notebook menne WiFi-n. A routert "mókolni" nem szeretném, a sima FW eddig is bevált, amire nekem kell, arra elég.

    Viszont egy másik fontos kérdés, hogy a 4 LAN port nem lesz elég. Mit ajánlotok mellé? Egy 8 portos - szintén - TP-Link switch-ben gondolkodnék. Az úgy már bőven elég. Illetve egy olyan kérdésem maradt még, hogy ezeket csak "simán" összedugom? Eddig ilyet nem csináltam, de most rendesen szeretném összerakni a dolgokat :)

    Előre is köszönöm a válaszokat, meg az ötleteket is.

    Üdv.
    P1eTr0

    Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

Új hozzászólás Aktív témák