Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petakpa1

    őstag

    Jó reggelt mindenkinek, és köszi, hogy próbáltok segíteni.

    @ Alex
    Sajnos VLAN1 sorban CPU tagged-ről untagged-re állítása sem sikerül. Amikor Save&Apply-ra nyomog lefut a 90 sec-es konfiguráció, majd ismét a Failed to confirm apply within 90s, waiting for rollback üzenetet kapom. Luci ablaka lefagy böngészőben, de új tabon megnyitva Lucit ismét bejön és visszajutok oda, hogy világoskék Unsaved changes: 2 felirat van jobb felső sarokban. Érdekes, hogyha az új Luci ablakban kilépek Logouttal, majd vossza akkor jobb felülről eltűnik a két függűben lévő, Apply-ra váró módosítás.

    @ gduck
    Ugyanazt csinálom mint Te
    VLAN2 soron WAN port OFF-ra rakva majd törölve is
    Interface-ek közül WAn és WAN6 már törölve
    Ezek sikeresek is
    Csak az a lépés van hátra, hogy VLAN1 soron próbálnám WAN portot átkapcsolni off-ről untagged-re akkor azt Save&Apply-al már nem engedi menteni.

    System vagy Kernel logban nem lehetne megnézni, hogy mi hibázik? Melyikben kellene keresnem?
    Csinálnék egy reboot-ot, majd amikor minden biztosan elindult (várnék mondjuk 5 percet) belépnék Luciba és a Switch menüpontban átállítanám WAN portot OFF-ról untagged-re, majd Save&Apply. Nyilván nem lenne sikeres, de ezt követően megnézném a logot, hátha látszik valami.

    + 1 ötlet még:
    LAN Interface nekem jelenleg így néz ki:
    Ez így rendben van? Switch menüpontban VLAN funkcionalitás engedélyezve van még jelenleg, annak letiltását még nem próbáltam.

    [ Szerkesztve ]

    "... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

Új hozzászólás Aktív témák