Hirdetés

Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    válasz G4bi89 #42023 üzenetére

    Mintben GNOME Shell van, nevezheted bátran így. :)
    Mivel Unitynál a felső panelon jelennek meg az ablakok menüsávjai és teljes képernyős módban a fejléc gombjai, elég körülményes lenne ha minden odatartó egérrántásra megnyílna a Dash. Helyett nyugodtan nyomogasd a Super billentyűt ha kattintás nélkül előakarod hívni.
    Az alkalmazások indításának mikéntje valóban megváltozott kicsit. Meglehet szokni a hozzátartozó új felületet, valamint a gyakran használt alkalmazások ikonjait kilehet rakni az oldalsávra.
    Az értesítési terület alapból engedélyezési listás, és csak pár alkalmazás ikonja jelenik meg ott. Ezt érdemes a dconf-editor segítségével átállítani, hogy minden ikon megjelenhessen ott.
    A Szoftverközpont manapság nagyon trendi a laikus felhasználók körében, nyugodtan összehasonlíthatod mondjuk az Android Marketjével. De persze a Synaptic telepítésének sincs semmi akadálya, így eztán is akadálytalanul lehet használni azt is csomagkezelésre.
    Nálam ki is van kapcsolva az Operában, hogy az értesítési területre ikont pakoljon, engem zavar. Amúgy ha lekicsinyítem az ablakát, akkor is visszatudom nyitni, mert nekem megjelenik az a kis háromszög mellette amely a futását jelzi.
    Amúgy a Precise-ben nem fog eltűnni se a Unity, se a Szoftverközpont. Az értesítési terület is még kisebb szerepet kap és még több alkalmazás lesz kompatibilis az indikátoros rendszerrel.

    [ Szerkesztve ]

    <-ƘƘ->

Aktív témák