Hirdetés

Aktív témák

  • GD

    őstag

    válasz FefeeX #8027 üzenetére

    szerintem, ha úgy gyenge 2 évet visszaolvasol, láthatod, hogy aki hajlandó maga is segíteni a saját baján, nem pedig csak rinyálni, annak szívesen segítek..

    alapvetően a fórum alapelve nem azt feltételezi, hogy a másik ember teljesen cselekvőképtelen.. de ha szerinted ez így hatékony, csináld, majd észreveszed amikor magadra maradsz, esetleg mész tovább másik fórumra fárasztani.. hiszen van pár..

    attól meg te igen távol állsz, hogy megmond a frankót,mi minősít engem és mi nem.. a sajnálatodat meg ne pazarold rám, fordítsd önmagadra, és hidd el, nekem sokan segítettek itt mert látták, hogy értelmes módon próbálom leírni a hibát és annak lehetséges kiváltó okait, környezetét, továbbá elkezdtem utánaolvasni, kipróbáltam pár lehetséges megoldást, míg mások csak bőgnek mint egy borjú..

    ne aggódj, nem lesz több hsz-em feléd.. de egy ph-s őstag-tól nem ilyen sírás-rívást várnék el, lehet túl magasra tettem a lécet.. bár lehet az őstagság szakmai hsz-ei valami klános gémer hozzászólásokban ki is merültek.. :D

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák