Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sziszi-fuszi

    senior tag

    válasz #72445440 #100007 üzenetére

    Elég régen üzemeltetek ilyet. Mi van akkor ha nincs néhány órán át ímél? (Új helyesírás szerint így is helyes. :D, bár rettentően néz ki!) Összedől a világ?! Mind meghalunk?! Vagy mi történik? Ha lemerül a telód, vagy netalán nem vagy gép közelben akkor sem áll meg a világ. Évezredekig megvoltunk nélküle. Sőt a nagy szolgáltatóknál is viszonylag gyakran (évente többször) előfordul, hogy nem elérhetőek a szerverek. És dolgozunk tovább.

    Redundancia beépítése és kisvállalat vagy magánszemély (család) esetén semmi szükség. Backup megoldhatja, hogy ne vesszen el adat, ha pedig megy a lecsóba néhány akkor sem dől össze semmi. A 24 órás felügyelet és a többi ilyen, nagyvállalatoknál jogos, kicsi cégeknél, magánembereknél nem. Simán kiszolgál egy családot, vagy egy kisvállalkozást. egy NAS-ra telepített levelezőrendszer.

    S ha már egyetemi gyakorlatkén megcsináltad, akkor nem tűnik izgalmasnak, hogy másodlagosan kipróbálj egy ilyet otthon is? S amíg nem vagy biztos magadban addig elsődleges legyen egy szolgáltatói, majd amikor már biztos kézzel kezelsz mindent, akkor átterheld saját magadhoz?!

    [ Szerkesztve ]

    Mi alá kell írás?

Új hozzászólás Aktív témák