Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • takbal

    csendes tag

    Csütörtökön köti a voda a gigás netet 500-ról nálam Zuglóban.

    IP TV ügyben: nekem nincsenek nagy igényeim, az Androidos tévémen szeretném a tévét nézni, neten át visszanézhetően, egy távirányítóval. De nem hagyják.

    A horizon go-t még nagy nehezen ráhekkeltem a Shield-emre. Az app ott se ment, de böngészőből igen. Először Firefox for Android TV-n néztük, amit lehetett a távirányítóról vezérelni. Aztán amikor annak megszűnt a támogatása, akkor .apk-ról felhekkelt chrome-n át ment, és mobilról az nvidia controllal vezéreltük a kurzort. Ez már így is nagyon kényelmetlen, mert a mobillal kell kombinálni a távirányítót, de úgy-ahogy megy.

    Nna és most jön a horizon go -> vtv váltás. A Chrome a Shielden errort dob a voda netes oldalára. Egyszer ráhekkelem majd az .apk-t is, de nem sok reményem van, tekintve, hogy már a horizonos app se ment.

    Nem maradt más, nézzük akkor majd a tuneren. Találtam egy bluetooth-os egér + tanítható IR távirányítót, ami majd lecsorog Kínából, abban van minden reményem, hogy sikerül megúszni a zsonglőrködést.

    Valaki érti, mi a fenéért nem képesek a szolgáltatók az Android TV-s verzióját kiadni a tévénézős appjuknak? Miért van az, hogy egy tucat otthoni eszközön nézhetem IP-n, csak magán azon a rohadt tévén nem? Tényleg akkora igény ez? Miért kényszerítenek a két távirányítóra? :W

Új hozzászólás Aktív témák