Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • takbal

    csendes tag

    Voda 500 -> 1000, fehér CB -> 3.1 Arris upgrade tapasztalataim Zuglóban:

    Letöltés lényegében nem változott, speedtest 400-500-as sávból 500-600-asra váltott (ha épp jó kedve van éjszaka ...). Ügyfélszolgálat szerint ennyit tudnak, garantált tartományban benne van, bocsika. Feltöltés tényleg duplázódott, nekem ennyiért már megéri. Modem módban fut (kérni kell), stabilnak látszik egy hét után.

    Shield-en (Android TV box) a voda TV app 007-es hiba (unsecured OS), tv.vodafone.hu meg Chrome / Firefox bármilyen user agenttel WT1809-es hibát dob. Linuxos PC-ről is.

    Az egyetlen módszer, amivel a weboldalt el tudom érni a TV-n, az Nvidia GameStream-es desktop küldés egy Windows PC-ről. Ehhez persze kell egy bekapcsolt NV kártyás gép. Így sajnos a könnyű reklámátpörgetéses tévézésnek a Horizon Go-val együtt nagyjából vége lesz.

    Rátaláltam viszont a G7BTS távirányítóra a Shield-hez, amit erősen javaslok sorstársaknak. Bluetooth, így fut a nem pro Shield-del is. Van rajta négy programozható infra gomb, amivel a CI+ tuner vezérlését is meg tudtam oldani (source váltás, OK gomb, le/fel). Van rajta pointer, így a GameStream-en át a PC is vezérelhető egyéb telefonos appok nélkül. Receiver hangereje állítható CEC-en át a tuner használata alatt is, csak a Shield-et kell beállítani, hogy ne menjen standby-ba. Így már egész jól megy egy távirányítóról minden.

Új hozzászólás Aktív témák