Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz Fruityloops #110477 üzenetére

    Mit nem értesz azon, hogy fog a franc késedelmi dijjat fizetni, ha arra fogják, hogy nem fizetted be időben..? Mert majd jön a felszólítás, hogy ez és ez volt a határidő mindenkinek, neked is...!

    3 (három!) emailt kaptam róla, hogy késnek a számlák, a befizetési időt meghosszabítják, kijött róla közlemény, ott van a weboldalon, és már a 1270-en a gépnéni is bemondja. Mi a bánatos francért aggódnék? MIÉRT??? Ha nincs számla, amit be kellene fizetnem, hogy a péniszben tudnék késni a befizetésével, hogyan fizettetnének emiatt késedelmi díjat? :U

    Csak neked, email#1:
    Ameddig a karbantartás miatt nem tudsz online számlát befizetni, a befizetési határidődet meghosszabbítjuk, és természetesen nem fogunk sem késedelmi díjat, sem e-Pack feltételek elmaradási díjat terhelni a következő számládon.

    Email#2 és #3:
    Felhívjuk figyelmed, hogy előfordulhat, hogy az átállással összefüggésben az aktuális havi számládat, számlázási gyakorlatunktól eltérően későbbi időpontban kézbesítjük, azonban erre figyelemmel ilyen esetben a fizetési határidőt is meghosszabbítjuk. Az aktuális fizetendő összegről és annak fizetési határidejéről SMS-ben, valamint e-számla esetén e-mailben is értesíteni fogunk. Tájékoztatunk, hogy a korábbiakkal összhangban az eszamla.vodafone.hu felületünk az átállással megszűntetésre került, korábbi számláidhoz azonban a továbbiakban is hozzáférést biztosítunk, az ezzel kapcsolatos további információkért kérjük látogass el oldalunkra.

    Remélem, megnyugtat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák