Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peltár

    aktív tag

    válasz cocka #110543 üzenetére

    Olyan törvényről tudsz, ha mondjuk 240 a csomag 2 év hűség 5900,- forint, lejárt hűség után nem emeltek, tehát változatlan áron kapom évekig a csomagot, de közben ez a csomag lemegy 4900,- forintra , akkor nekem is ezek után 4900 forintért kéne kapni? Én nem tudok róla.
    -----
    "Olyan ajánlatuk ami meg nekem tetszett volna akár hűséggel is még nem kerestek"
    Olyan ajánlattal nem kerestek, de kerestek, TV + net + telefon, TV + net , stb mondtam hogy nem nézek TV , telefon már csak mobil, mondjon nekem csak jó net ajánlatot aláírok megint 2 évet, (azt hiszem most már csak 12hó) hát nem mondtak.
    ----
    Én sem váltok, de megszűnik a csomagom, változatlan áron felraktak a 300 csomagba.
    A modem csere azért kell, mert ha nem cserélek, technikailag nem tudják biztosítani csak a 150 csomagot 100forinttal olcsóbban mint most a 240 csomagomat. Nem azt mondták ahogy kéne, (ha törvény lenne rá) hogy tisztelt előfizető, megszüntetjük a 240 csomagot, + technológiát váltunk ezért két lehetőséget kínálunk önnek vagy kap Net 300 csomagot 12 hónap hűséggel lista áron mint az új belépők, vagy ha ez magas sebességben és nincs rá szüksége, akkor 150 csomag 12hónap hűség lista áron. Vagy hűség nélkül mind a két csomag de az a magasabb áron. Nálunk nincs konkurencia ezt ők is tudják.
    ----
    Régen a megoldás 3 hónapra felmondod a szerződést, majd megkötöd újra hűséggel.
    Vagy van Digi vagy rendes Telekom amiről ők is tudnak. Vagy azt mondom hogy adjanak megtartó árat vagy megyek a Digihez és adnak megtartó árat, azaz listaár újabb hűséggel.

Új hozzászólás Aktív témák