Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Ilyen lehet a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

    ma Renderképek mutatják meg a Samsung júliusban megjelenő új felső kategóriás okosóráját.

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz Csabex #111123 üzenetére

    Ma többször is elment a netem random időközönként, de 5 percen belül vissza is jött. 1000-res netem van, eszköz modem módban. Először nem tudtam, hogy a routerrel, vagy a szolgáltatással van gebasz. Mivel van nonstop s telefon előfizetésünk is, így meg tudtam nézni, hogy ad e vonalat mikor nincs szolgáltatás: nem volt. Illetve mikor el tudtam érni a modem webui-át ott kiírta az elején, hogy docsis offline, illetve csak 1db upstream volt elérhető.
    A pohár este telt be, 10-fél11 felé telefonáltam az üfsz-nek. 50perc várakozás után (akkorra már) meglepetésemre felvették a telefont, és 5perc alatt elintéztük: már holnapra (szombatra) kaptam időpontot, kijön egy szerelő a helyszínre (dél és 16 óra között).
    Kíváncsi vagyok mit fog találni....

    Mivel eddig minden fasza volt, és a hálózathoz nem nyúltunk, nekem a modem tápja az egyetlen tippem. Bár most kb másfél órája épp jó minden...

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák