Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz kisspepe #111214 üzenetére

    csak nem láttam hogy bárki írna a témában.

    :DDD Hát pedig itt a TV és járulékos extrái ill. felvételek és az internetes problémák meg az árazás a leggyakoribb témák.

    Valószínűleg azért nem láthattad, mert rengeteg a hsz.

    Nálatok működik-e számítógépen?

    Ha nem VGA-n keresztül nézem, akkor működik.

    Minek kell szórakozniuk ezzel, hogy nem mindegy milyen monitoron nézed? HDC kompatibilis monitor kell, és HDMI vagy DVI kábel.

    Az nekem is egy kérdőjel, mert ha felvétel szemszögéből nézzük... a VGA csati kb. semmilyen régebbi tévés szabvánnyal nem kompatibilis (SCART, kompozit RCA, S-video stb..) Az átalakítás pl. HDMI-re meg eleve körülményes már csak az extra audio jack miatt is. Ha pedig már a sima VGA-s monitoron sem játssza le, akkor VGA-HDMI átalakítóval sem fogja.

    A legszebb az egészben, hogy épp a HDCP kompatibilis digitális megoldások teszik lehetővé, hogy azt vegyél fel, amit akarsz. Ez a HDCP cucc annyira szigorú, hogy a webes verzióról is tudtam rögzíteni, igaz csak HDMI-n keresztül, meg a vtv boxból is. Az app viszont sehogy sem megy. És ugye ez utóbbi azért poén, mert az ember tévén szeretné nézni adott esetben a vtv boxtól távol és egy androidos box épphogy erre lett kitalálva, egy okostelefon vagy tablet nem igazán. És a céleszközökön nem megy, a tepsiken meg igen.

    de remélem legalább egy android emulátor megoldja majd a problémát.

    Na az biztos, hogy nem. Az app eleve semmilyen androidos boxon nem megy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák