Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • edeleny

    őstag

    Hali!
    Én majd csak még leszek Voda TV felhasználó, de egyenlőre pislogok mint a Miskolci kocsonyába a béka, és valaholérzem, hogy rossz döntést hoztam!

    Szóval, kicsiny városunk kábel TV szolgáltatóját megvette a Vodafone. November 15-től ők szolgáltatnak! Az első meglepi, hogy ugyan azon csatornák kb kétszer annyiba kerülnek mint eddig! (olyan 4000 valemennyit fizettem idáig, most 7100 lesz). A másik meglepetés az volt, hogy miután pár hónapja ujjítottuk fel a lakást, csillagpontal minden szobába behúztam a TV kábelt, és gyakorlatban 3 TV-megy. Tök jól! Hát, majd pofán vertem az ügynököt mikor közölte, hogy TV-ként 500 ft havonta. És Ambrus Attila ült rablásért a börtönbe.

    És itt jönne a kérdésem, bár már meg is kaptam a választ az előző hsz.-ben. Szóval az egyik TV Okosított, a másikban alapból megy az Android TV. Ezek után gondolom nem lehet rájuk felvarázsolni az Tv app-ot?

    A másik kérdésem. Az ügynök állította, és akkor nem tudtam utána nézni, hogy a telekomnak nincs TV szolgáltatása, azóta kiderült van, majd a feléért. ( mindenem 30-as. Mobil, vezetékes telefon, vezetékes net) Így hogy a szolgáltatás lényegében másfél hónap múlva indul, ki lehet ebből még szállni? Ami a Voda mellett szól, az az 1000-s net, jelenleg egy 40 megást használok, ez itt a fullos csomag.

    Miután elolvastam az összefoglalót és utána néztem a TV-k tudják a CI+ t. Nem kértem média boxot, nem kell még egy távirányító, a TV-k mindent tudnak amit a box. Soha nem használtam még CI modult. A kérdésem, igaz ez így úgy fog működni, mint most a kábelről? Az az a TV-n tudom a csatorna kiosztást álítani, a TV távirányítóval tudom majd a csatornákat váltani? Nem lesz lassabb a váltás?

    Köszi Ati.

    Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.

Új hozzászólás Aktív témák