Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eight

    senior tag

    válasz eight #98558 üzenetére

    Üdv a Hölgyeknek és az Uraknak!

    Volt ez a #98558 számú kérdésem, amiben a szakértők véleményét kértem, és amire többek között olyan választ kaptam mint pl.: a #98560-as (amelyet ismételten nagyon szépen köszönök).

    Sajnos kaptam egy levelet a Vodafonetól, hogy lecserélik a modememet és nemsokára jön egy sms a kiszállításról. Nem tudom milyen modemet akarnak adni, de félő, hogy a 240Mbit miatt valami alsóbb-kategóriást.

    A fentiek miatt ismételten szeretnék tanácsot kérni, hogy mi lenne most a legjobb lépés a Vodánál ilyen helyzetben. Gyorsan menjek be az ügyfélszolgálatra gigabitre váltani és kérjem a legjobb modemet (az is kérdés lenne, hogy milyen modemet lenne jó kapni, vagy hogy egyáltalán kívánságműsor e a dolog vagy sem)?

    A sebesség továbbra sem érdekel, a 240Mbit bőven elég. Nem kell telefon, nem kell TV, egy modem kell bridge módban. A net "minősége" és az hogy több IP-t kapjak lenne a legfontosabb (két routerem van egy buta switch mögött, az egyikkel dolgozom a másik a privát).

    (A Vodás kollégák nagyon sokat panaszkodnak az internetre, amíg nekem eddig semmi gondom nem volt, de gondolom ez azért is van, mert az én modemem által használt sávokban már egyre kevesebb és kevesebb eszköz van).

    ui.: 0 naptól UPC-s voltam, de ha rossz netet sóznak rám, akkor inkább váltani fogok, ezért is kérnék szépen segítséget, hogy a legjobb megoldás felé indulhassak el.

    Előre is nagyon szépen köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák