Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz kezo0 #112345 üzenetére

    szintén senkit nem csaptak be.

    Hát végül is, ha valaki elhallgat információkat úgy, hogy egyébként más lenne a szituáció az kvázi hazugság. Ha nem is teljes, akkor mondjuk azt, hogy félhazugság. :D

    mindig hazudnak

    Akkor fogalmazzunk úgy, hogy elég gyakran. :DD

    a tévének állandóan felbontást kell váltania SD-ről HD-ra, majd vissza

    És nem tudja a tévé azt amit a vodabox is meg a régi boxok, hogy fixre beállíthatod a felbontást és akkor mindig pl. 720p? Az SD-t gondolom "felkonvertálja", a HD-t meg 1080i-ről "le".

    A régi boxszal legalább 30-45 percet ráhagytam egy időzített rögzítés beállításakor

    És a régi box mit csinál, ha egy műsor kellős közepén csak úgy random megnyomod a felvétel gombot? Felveszi az egészet vagy csak onnantól, ahonnan elindítottad a végéig? Vagy nem áll le a műsor végén automatikusan, hanem neked kell leállítani?

    Lassan csak arra lesz jó ez a csodabox, hogy az élő adást nézzem vele

    Ha ez lassan beigazolódik, akkor igazán érdemes volt a médiabox cserék miatt hisztizniük. (mármint hogy az előfizetők cseréljék már le őket a vodkás dobozukra) :C

    asdf_:

    (5400-es 2,5"-es hdd talán 90 MB/seccel ír)

    Viszont egy alig pár éves 2 terás 3.5-es Toshiba P300 simán tud írni kb. 160 megabájt/seckel is. (nyilván szekvenciálisan) Cserébe jó nehéz meg picit jobban is melegszik.

    loulou:

    Jó a link, aztán bekattintod, hogy legyen benne CI+ foglalat, ami Nagrát is támogat és rögvest csak előrendelhető az összes, plusz minimum 65k.

    sacaboy:

    egy árva lélek sem keresett telefonon és a technikusnak sem volt hire-hamva.

    Miért nem vagyok én ezen meglepődve? :D

    ötjegyű számnak kell lennie ami itt Komlón a 43911. Jelenleg viszont 1574 található ott.

    A kettőnek semmi köze egymáshoz. Mert az annak az egy darab csatornának a hálózati azonosítója, amit listáz. Minden csatornának külön is van hálózati azonosítója és egyéb azonosítói, meg minden hangsávnak is, plusz ha van, akkor teletextnek is stb..

    MadMancs:

    online váltással.

    Könnyű annak, akinek nincs benne vezetékes telefon. Ha van a csomagodban az is, akkor nem lehet se hozzáadni, se elvenni, ha módosítást akarsz. Egyszerűbb telefonon megbeszélni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák