Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaben22

    senior tag

    válasz kabelmania27 #112755 üzenetére

    Kép a bemenetről ill. a kimenetről. Tegnap ugye megmozgattam a modemet, mert szerinte túl meleg volt, utána éjjel még párszor újraindult, de ma speciel nem volt rossz a helyzet, nem tudom a kettő összefügg-e.

    @Treed90

    Nekem is ugyanez a modem van, én modem módban használom, mögötte router, csak Ethernetet használok, Wi-Fit különböző okok miatt nem. Utóbbi 1-2-3 hétben egyre rosszabb lett a helyzet (előtte is volt napi 1-1 restart), tegnap már 20-30-szor újraindult a modem. Tényleges restartról beszélünk, ping 8.8.8.8 se ment.
    Pár éve még máshol laktam, akkor felhívtam az ügyfélszolgálatot ugyanilyen tünetekkel (más modem, más router), ugyanezeket elmondtam, akkor azt mondták kivizsgálják, majd jött pár napra a válasz, hogy a technikusuk megvizsgálta (remote) és nem talált újraindulásra utaló nyomokat. Akkor engedtem el az ilyen inkompetens hülyékkel való kokettálást... azért kérdezek inkább itt.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó cuccok: DAP: Astell&Kern AK70 mkII; IEM: JVC HA-FW01, RHA T20; GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk

Új hozzászólás Aktív témák