Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kabelmania27

    Topikgazda

    válasz maki1976 #112913 üzenetére

    Köszi az infót. Két osztó után ritkán szokták bekötni csillapítót, ha van akkor a modemnél lehet, ennél az osztónál nincs csillapító, ha jól látom elvileg a tapkimeneten van a tévé hpf (visszirány) szűrővel, ellenőrizd, hogy out kimeneten legyen a modem és in bemeneten legyen az osztóba menő kábel, nézd meg, hogy nem lazultak-e ki az F csatlakozók a modemnél és az osztónál. Modem F csatlakozóját nézd meg látsz-e a kábel és a modem között csillapítót kb úgy néz ki mint egy F toldó, elvileg egy szám és egy dB felirat van rajta, lehet kék vagy piros színű.
    Amennyiben majd megnézed, hogy a másik osztó milyen tipusú és melyik kimenet mire van kötve meg lehet írni, hogy lehet-e javítani az értékeken. Ha ugyanilyen a másik osztó akkor azt kell ellenőrizni, hogy az oszlopról bejövő kábel legyen az in-ben, out-on a továbbosztott modemes ág, a tap kimenten pedig a másik tévé, esélyes, hogy jól van bekötve mert alacsonyak a feltöltési értékek, ha splitter feliratú van a padláson akkor egy in és két out felirat van, így csak az a lényeg, hogy a bejövő kábel legyen az in-ben.
    Ha vezetékes kapcsolattal sincs meg az 500Mbit lehet, hogy terheltek a letöltési csatornák, ez a helyzet javulhat mert az analóg adások megszüntetése utána lesz hely új letöltési csatornáknak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák