Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ukulele_

    újonc

    Sziasztok,
    én is a Vodafone szolgáltató elszenvedője vagyok. Mivel az ügyfélszolgálatuk egy kalap szar, a honlapjuk meg röhejes egy műszaki szolgáltatóhoz képest, titeket kérdezlek meg, hogy ezek az eszközök mennyire megbízhatóak, érdemes-e lecserélni?
    A modem időnként labilis, de különösebb panaszom nincs rá, még UPC adta (halk könnyezés), de gondolom már van sokkal jobb is. A tv boxot most cserélték, ezt baromira utálom. Nem veszi fel időnként a sorozatot, hiába állítom be, hetente ki kell húzni, hogy működjön, mert be sem akar tölteni időnként, a menüje logikátlan, szóval úgy szar, ahogy van. Egy előnye, hogy ezzel külső plusz kütyü nélkül tudom nézni a HBO-t, amit ugye tavasz óta az elavult Samsung tv-ken már nem lehetett. Van olyan tv box, ami erre képes, de mellette még jól is működik? :) Vagy esetleg ez "csak" hibás és alapból jól működik a kis fekete kocka tvbox?
    (Szakszavakkal csak közepes mértékben bánjatok, nőnemű bölcsész vagyok, ámde fejlődőképes.)
    Eszközeim: EMTA 3.0 1GB NO FixIP WIFIModem
    és (ééés ki akartam másolni ezt is a vodafone oldaláról, de természetesen technikai hiba van, ááá, annyira amatőr) mindössze annyit ír, Vodafone médiabox, a kis fekete kocka formájú.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák