Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LML

    tag

    Sziasztok!

    Az alábbi helyzetbe kerültem:
    Voda 1000 Net+ HD Csomag TV. Város: Sopron.
    1 hónapja bővítettem 1000-es netre, mert új előfizut kellett kötni (lejárt hűség), és olcsóbban adták mint az 500-ast "akcióban", eleinte minden rendben volt.
    Múlt hét szombat központi hiba. Se Net, se TV.
    Hibabejelentés: Nem tudják felvenni a hibát, mert fallout-os ügyfél vagyok. Panaszt SEM....
    Majd a beszélgetés NMHH-hoz való továbbításának ígéretére meglettem a "régi rendszerben"...
    Hiba "javítva", TV visszajött estére, net ha van, akkor Kb 80-90Mbit max a 212 es IP tartományban. Ha kérek új ip-t akkor a 089 tartományban 7-800 Mbit, viszont 20 perc-3 óra időtartam között offline lesz a modem, és új IP kérésig nem is jön vissza. (ha elmegyek otthonról akkor szopó, mert távolról nem tudok új ip-t kérni)
    Előfizetés újrakötése ( gyakorlatilag anyázás közepette, mert 2000ft-al meg akarták emelni a netet, mert "maga túl keveset fizetett eddig is). 4 RED mobil, 2 net+ 1 TV+ 2 vezetékestelefon előfizetésem van a vodánál, belengettem az összes felbontását amivel gyakorlatilag KIRÖHÖGTEK a képviseleten, undorító, bicska nyitogató stílusban kezeltek.
    Felettes nincs, húzzanyádba.

    Telefon a központhoz, ott már normálisabbak voltak, meg is állapodtunk, elnézést is kértek.

    Jelenleg ott tartunk, hogy várom a technikust péntekre az összes eszközöm cseréjére (új ügyfélszám új eszközök), addig viszont NINCS netem, mert már pár perc netezés után offline-t jelez a modem, hiába indítom újra, ugyanez. 3-4-5 újra indítás után megy valamennyit, de utána kezdődik újra.

    Szerintük, ha kijön a technikus megoldódik a dolog, szerintem nem fog (miért oldódna meg egy központi-hálózati hiba azzal, hogy cserélnek egy modemet amivel szerintem nem lehet gond).

    Múlt hét óta kötbéreznek, mert nem tudnak se 4G-s modemet adni addig, se megoldani előbb a problémát mint e hét péntek. A hibabejelentésen megerősítették, hogy a helyi központban is gond van. (gondolom beázott a múltheti esőben)

    Sajnos a T-s optika nincs behúzva a házba, és nem vagyok abban a helyzetben hogy felszedjem a térkövet, szétvéssem a házat stb, tehát nem megoldható a másik szolgáltató.

    Tudok valamit tenni a panasztételek, hibabejelentések során és idegeskedésen kívül, amivel rávehetem őket a gyorsabb munkára?

    Okosotthon, ajtó nyitás visszajelzések, kamerarendszer, klímavezérlések, medence keringető és fűtésvezérlés stb minden netes. Nem említve, hogy hbo go, netflix előfizu szintén pörög, de nézni nem tudom, mert normális net az nincs...
    Arról nem beszélek, hogy néha kellene a céges szerverre dolgoznom, céges facebook management stb stb... Otthon a mobilnet sem a legjobb, ilyen 30-40mbps kb amit kiprésel magából.

    Segítséget előre is köszönöm: Máté

Új hozzászólás Aktív témák