Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    Na tök jó!
    Ma láttam, hogy szerdán küldtek egy SMS-t hogy van 8k (gyorsabb így, a részösszeg nagyságrendje számít) fizetési elmaradásom. Hívjam a 1750-et VAGY egy pesti központit.
    Felhívom az utóbbit, mert az tűnt egyszerűbbnek, és 06 perc 57 másodpercig hallgatom az alap automata tájékoztatót, hogy mikor mit kell csinálni ami idő alatt elhangzik, hogy a csoportos beszedési megbízásosoknak nem kell csinálni semmit. Újabb 3 perc munkatársunk foglalt zene után kinyomtam, mert az más sok, legyen akkor a 1750.
    A 1750 csak a mobilos résszel foglalkozik hívjam a vezetékes számot, ha vezetékes problémám van.

    Mondom oké, akkorl egyen a 1270. Navigálok menüben, várok, kicseng, felveszik.
    Egy olyan emberkét kaptam, aki -az alapján amit ő vissza mondogatott- még azt sem tudtam egyszerűen megoldani, hogy két lap legyen megnyitva előtte a böngészőben, hogy lásson 2 számlát...
    Mikor rákérdeztem, hogy ez miért két színű, és mit jelent visszamondta, hogy igen, két színű, de nem tudja miért. Mondta: igen, ezek befizetetlenek, és a fizetendő összeg a 3 hónapra 13k.... mikor rákérdeztem,hogy miért 8k-ról kaptam SMS-t, megint error..., ezen és ilyesmiken ültünk 20 percig, mikor bólintottam a korábban felajánlott "beküldi kivizsgálásra" ajánlatra.
    Erre kérdi, hogy akarok-e még valamit, vagy végesztünk... Rákérdezek, hogy mi fog szerepelni a kivizsgálási cuccban, erre Ő "hogy amit lediktál, uram".... Mondom oké... Elkezdi pötyögni amit alapból már beszéltünk. Rákérdezek, hogy kapok-e valami referencia számot a beküldésre, hogy azzal keressek bárkit is legközelebb? Erre ő: "majd látni fogja", kérdem:" Hol?" Ő: "hát majd, ha leveszik...." (mármint az összeget.) Na mindegy valahogy kaptam egy új koleginát.

    Ő vele már fluidabb volt az egész, de ő sem tudott semmit: miért nem működik, miért más kategória a július, ha 13k a tartozás 3 hónapra, miért csak a kéthónapos 8k-ról kapok sms-t, és hasonlók.
    Konklúziónk az lett: -be kellene fizetni a hátralékot mihamarabb, csak a biztonság kevéért.
    - ha csoportos beszedési megbízás kell, akkor azt ajánlott újrakötni a számlán szereplő csoportos beszedési azonosítóval (amit még most nézek meg, hogy ugyanaz-e mint a most leadott... ez is errort dobot, amikor rákérdeztem, hogy mi van, ha ugyanaz)
    A csoportos beszedési "ne változtass" már esélyes, hogy nem helyes, annak ellenére, hogy még ma is fut a felhívható rendszeren.
    Valami gond volt, valami gond van, de senki sem tud semmit, de emiatt nincs annyira para.

    Az lesz, hogy ráküldök egy nagyobb összeget arra a számlaféleségre, és akkor majd megoldják...

    Birzalom.... és IT CÉG.

    Kisupdate: persze, hogy a csoportos beszedési azonosító más a számlán, mint a régi.

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák