Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    Közben megvilágosodtam... :)
    Azért vonnak le duplán számladíjat, mert vélhetően ez "akciós" csomag. Kettőt fizet egyet kap. :O
    #123371 gregory91
    Nálam is van limit beállítva a banknál, de egymás után vonták le, nem egyszerre, így mindig belefért az engedélyezett limit összegbe.
    Ma 9:11 perckor újból felhívtam a 1270 ügyfélszolgálatot.
    Hát ez aztán az érdekes! Azt mondta a hölgy, hogy Ők még nem látják ezt a leemeléseket, és lehet, hogy nem is valós a dolog, amit 10.14.-én lehívtak, csak a régebbit, a 09.30.-án lehívott összeget. Az odáig rendben is volt, csak most 14.-én (tegnap) kezdődött ez a duplázás és ezt nem látja a rendszerben.
    A bankomnál, ahonnan lehívják, a banki kivonaton ott vannak a duplázott lehívások, ezt mondtam is Neki. Rákérdeztem, hogy nem lehetne esetleg visszautalni ezeket az összegeket? Elég nyersen válaszolva közölte, hogy ez minimum 30 napos átfutás lenne és részükről eléggé körülményes is... bla bla....Számukra ez nagyon körülményes és bonyolult eljárás így nem javasolja, meg egyébként is ezt írásban kell a helyi Ügyfélszogálatnál megkérni. Még elnézést sem kért a hibáért..
    Csak halkan jegyzem meg, ha majd ténylegesen is állami kézben lesz és kezelik a rendszert, ha az UPC után ilyen gondok vannak már.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák