Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    Sziasztok!

    Erről a számlázási káoszról már írtam be ide pár nappal ezelőtt.
    Tegnap egy újabb Vodás személyes ügyfélszolgálati beszélgetést követően végre eljutottunk oda, hogy a legutóbbi (6899 Ft-os számlát) nem hívják le a banktól hanem a túlfizetésből azaz a duplán levont 8415 Ft-ból viszik át. Meg is történt, de még így maradt 1246 Ft túlfizetésem. [kép] Ez volt tegnap délelőtt.
    Késő délután jön a bankomtól az SMS, hogy csoportos beszedési megbízás teljesítése történt a Vodafone felé, 8145Ft/ 6118 Ft/6899 Ft összegekkel. Ezek a legutolsó három hónap számlái, amiket a Voda most már harmadszorra is lekért a bankomtól. Mivel csoportos megbízás, a bank nem mérlegel csak elutalja a kérésnek megfelelően az összegeket, bár limit felső összeg az meg van adva, esetemben ez 10.000 Ft, de ez alkalmi összeg, ennél többet egyszerre nem hívhat le. De mert mindhárom számla összege ezen érték alatt volt, így a bank teljesíttette a lehívásokat mert egymás után történtek. Most ott tartok, hogy van megint túlfizetésem, de most már 22408 Ft lett ez az összeg! Teljesen érthetetlen, hogy egy rendszer miért ilyen, ha egyszer lehívott egy összeget akkor azt beindexálja egy kóddal és oké.
    Hívtam a 1270-et, de ott még nem látják ezeket, majd csak holnap. Mehetek be megint, de azt hiszem most van az a pillanat, hogy utána bemegyek a bankomba és megszüntetem ezt a csoportos beszedési megbízatást a Voda felé. Marad az utalás.
    És ami még hab a tortán, hogy az október 26.-án esedékes számla összegét is már lehívták.

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák